طرز فکر مهندسی: خلاقیت در مهندسی
خیال پردازی برای ما اتومبیل، دارو، برق و بسیاری چیزهای دیگر را که ما هر روز با آن سر و کار داریم، به ارمغان آورده است. تخیل جنبه مهمی از طرز فکر مهندسی است که تصمیم می گیرد مشاغل مهندسی را انتخاب کنند. پشت هر ایده خلاق یک مهندس است. پس چرا بسیاری از افراد، خلاقیت و تخیل را به حرفه مهندسی و طرز فکر مهندسی ربط نمی دهند؟
وقتی به طرز فکر مهندس فکر می کنیم، اغلب به یک فرآیند منطقی و روشمند توجه می شود. هر دو ویژگی مهم هستند، اما خلاقیت چیست؟ مهندسی اغلب حل مسئله است و به توانایی تفکر در خارج از جعبه و تجسم تعدادی از راه حل ها و سناریوهای جایگزین نیاز دارد. آنچه در وهله اول بسیاری از افراد را به سمت حرفه ای شدن در رشته مهندسی سوق می دهد، جذابیت برای دانستن چگونگی انجام شدن کارها است.
با افزایش جمعیت دغدغه های اقلیمی و محیط زیست فکر جامعه را درگیر کرده است. در حال حاضر بیشتر از هر زمان دیگری، مهندسین منابع و محیط زیست فرصت هایی را ارائه می دهند که راه حل های خلاقانه ای برای مسائل پیش رو ما ایجاد می کند. شاید به همین دلیل است که ما شاهد افزایش تعداد موسسات آموزشی هستیم که طراحی را در کنار مهندسی آموزش می دهند.
چرا تخیل برای طرز فکر مهندسی مهم است؟
خلاقیت به عنوان یک مهارت نرم یعنی توانایی شکل گیری تصاویر ذهنی یا مفاهیمی که در حواس وجود ندارد. این کار مربوط به مهارت خاصی است که یک مهارت حیاتی در هنگام موفقیت در یک رشته مهندسی خواهد بود. با پیشرفت جامعه به رشد سریع و پیشرفت فناوری، مهندسان با مشکلاتی روبرو می شوند که تاکنون ندیده بودند. از تأثیر سوخت های فسیلی گرفته تا کمبود مواد غذایی و پزشکی.
مهندسان در ارائه راه حل ها در صنایع پیشگام هستند. پرورش یک طرز فکر مهندسی که بر اهمیت تخیل خلاق تأکید دارد، باید اولویت اصلی مهندسین آینده باشد. رهبران تحول گرا همیشه خلاقیت خود را تقویت می کنند.
خلاقیت در مهندسی
در تاریخ بشریت، ایده های نوآورانه زیادی در علم و فناوری وجود داشته اند که شیوه انجام کارها را تغییر داده اند. در اینجا فقط چند نمونه از خلاقیت در مهندسی مدرن آورده شده است:
- قطارهای گلوله: قطار سریع السیر گلوله ژاپن یا Shinkansen ضد زلزله است و حداکثر سرعت کار آن 200 مایل در ساعت است، ایده ای که روزگاری غیرممکن بود. وجود آن، به کسی نیاز داشت تا بتواند احتمال جدیدی را که هنوز اختراع نشده است تصور کند.
- جاروبرقی بدون کیسه.به نظر می رسد اکنون عادی به نظر می رسد، اما در سال 1991 بود که جیمز دیسون شروع به تحقیق درباره جاروبرقی استاندارد کرد و به دنبال راه حل جدیدی یافت که مانع از استفاده از کیسه ها شود. راه حل کاملاً جدیدی را ایجاد کرد که هنوز به آن فکر نشده بود.
هر محصول جدید تیمی از مهندسان را پشت سر خود دارد که خدماتی را ایجاد می کند.
تیمی که تحقیق و طراحی می کند و بر دنیای واقعی تأثیر می گذارد. جای تعجب است که برخی افراد در درک مهندسی به عنوان یک صنعت خلاق مشکل دارند.
تمرینات عملی برای افزایش خلاقیت در مهندسی
به عنوان یک مهندس، برای بهتر کردن ذهنیت خود و تمرین مهارت های تفکر خلاق، می توانید چه کاری انجام دهید؟
در اینجا تمرینات سریع برای فعال نگه داشتن مغز خلاق برای کمک به کار روزانه شما آورده شده است.
بازی ها:
- معماهای سودوکو – این بازی در مورد حل مسئله است و مهارت فکر کردن در مورد چند قدم جلوتر را تقویت میکند.تفکر استراتژیک خود را با بازی سودوکو تقویت کنید.
- جدول کلمات متقاطع – اگرچه بر کلمات متمرکز است، اما جدول کلمات متقاطع باید شما را به فکر خارج از جعبه بیندازید و در مورد معماهای مختلف فکر کنید.توانایی خود را در فکر کردن به راه حل های جایگزین برای مشکلات امتحان کنید.
ایجاد ذهنیت مهندسی
توانایی شناسایی مشکلات و یافتن چندین راه حل بخش اساسی در کار یک مهندس است. این امر به طرز فکر مهندسی وابستگی کامل دارد.
با آموختن این مهارت ها از همان ابتدای کار مهندسی خود، این ذهنیت را ایجاد می کنید که همه مهندسان باید در این مورد تلاش کنند.
به این معنی که می توان انتظار داشت نسلهای آینده مهندسین هم خلاقیت و هم تخیل داشته باشند که چالش های پیش روی ما به عنوان یک جامعه جهانی راحت تر حل شود.
Some really interesting information, well written and broadly speaking user genial.
I saw a lot of website but I believe this one holds something extra in it in it
great points altogether, you simply gained a brand new reader. What would you recommend in regards to your post that you made some days ago? Any positive?
Профессиональный сервисный центр по ремонту бытовой техники с выездом на дом.
Мы предлагаем: сервис центры бытовой техники москва
Наши мастера оперативно устранят неисправности вашего устройства в сервисе или с выездом на дом!
You have mentioned very interesting details! ps decent site. “Become addicted to constant and never-ending self improvement.” by Anthony D’Angelo.