معرفی وب سایت مهندسانه
معرفی وب سایت مهندسانه
در مهندسانه در مورد لایف استایل مهندسی صحبت میکنیم و اعتقاد داریم می توانیم با سبک زندگی بهتر و مهارت های نرم مهندسی، گام های بزرگتری برای موفقیت طی کنیم. اما مهندسانه از کجا شکل گرفت؟ داستان مهندسانه را حتما بخوانید!
داستان مهندسانه
قطعا بسیاری از شما افرادی را دیده اید که علیرغم سواد نه چندان زیادشان، به شدت در زمینه کاری موفق هست. خیلی واضح بگویم، منظورم از موفق بودن داشتن درآمد عالی و بهتر از آن احساس رضایتمندی است. حتما در جامعه با این جملات سر و کار داشته اید: دانشگاه چیزی به ما یاد نمیدهد یا تو که دانشگاه خوب رفتی چرا بیکاری و یا چرا درآمد پایینی داری.
راستش را بخواهید سالهاست دغدغه ام این است که در جهتی فعالیت کنم که جایگاه از دست رفته دانشگاه را بهبود ببخشم. زمان زیادی به آن اختصاص دادم اما در نهایت به این نتیجه رسیدم که تا افراد موفق زیادی از محیط دانشگاه خارج نشود و در محیط کار به موفقیت نرسند، این جایگاه بهبود نمی یابد. پس سوالم را تغییر دادم. از خودم همان سوال اول صفحه را پرسیدم که چرا افراد زیادی هستند که در دانشگاه موفق نیستند اما در محیط کاری به شدت عالی عمل می کنند؛ درآمدهای زیادی دارند و در بیشتر مواقع شادتر هم هستند؟
این افراد چه چیزی آموخته اند و چگونه عمل میکنند که نتیجه کارهایشان زمین تا آسمان با فارغ التحصیلانی که صرفا دروس دانشگاهی را خوب یاد گرفته اند، متفاوت شده است؟
در همان زمان بود که بین تحقیقاتم در مورد مهندسان موفق، با سخنرانی یکی از مهمترین و موفق ترین مهندسان دنیا برخورد کردم. پروفسور اشرف حبیب الله. (برای آشنایی بیشتر با ایشان اینجا را کلیک کنید)
او در این سخنرانی می گوید اگر به دنبال پیشرفت مالی از مسیر مهندسی هستید باید مطلع باشید که پانزده درصد از موفقیت های مالیِ شما بر اساس «توانمندیهای فنی» تان رقم خواهد خورد و هشتاد و پنج درصد مابقی، براساس «توانمندیهای ارتباطات انسانیِ» شما خواهد بود (چیزی که حبیب اله اسمش را گذاشته مهندسی انسانی و یا اگر عمومی تر بگوییم همان مهارت های نرم).
اشرف می خواهد از لزوم آموختن دربارۀ “مهندسی انسانی” صحبت کند!
رسالت مهندسانه چیست؟
مهندسانه وب سایتی است که در زمینه آموزش مهارت های مهندسی فعالیت میکند. اما برعکس بسیاری از سایت ها به مهارت های تکنیکال و فنی نمیپردازد. ما در مهندسانه اعتقاد داریم بسیاری از مهارت ها در رسته های مهندسی وجود دارد که باعث رضایت، موفقیت و درآمد بیشتر میشود که نه در دانشگاه و نه در موسسات آزاد به آن پرداخته نمی شود. ما مهارتهای موثر در مهندسی مثل کار تیمی، حل مسئله، حل تعارض با همکاران، مهارتهای ارتباطی موثر و … را ویژه مهندسان آموزش میدهیم.
همان مهارت هایی که اشرف حبیب الله آن را مهندسی انسانی نامید و یا به تعبیر دیگر مهارت های نرم مهندسی نامیده می شود!
در اینستاگرام با mohandesaneh همراه باشید.
مهندسانه: پلی میان آموزش و بازار کار
برای اینکه بتوانیم سریعتر در بازار کار مشغول به فعالیت شویم، باید دو بال کسب و کار را آموزشی ببینیم. بال کسب مربوط مسائل غیر فنی است که در کسب و کار مهندسی به شدت مورد نیاز است اما برخی صرفا به مسائل فنی یا بال کار می پردازند. ما در مهندسانه به هر دو بال کسب و کار می پردازیم اما تمرکز ما بیشتر در مورد مسائل غیر فنی مرتبط با کار مهندسی یا مهارت های نرم است.
دریافت مجوز نشر دیجیتال از وزارت ارشاد
سال 1394
عضویت در انجمن صنفی رایانه ای استان تهران
سال 1396
نامزد برترین سایت آموزشی در جشنواره وب و موبایل
سال 1399